BORN TO SHOOT THE WORLD AROUND ME

Hallo, ik ben Nancy Maes en ik ben Fotograaf. Modern, grappig, speels, los maar creatief en professioneel.

Ik sta steeds klaar om op het ideale moment, rekening houdend met het juiste licht en de beste locatie, de mooiste foto’s te nemen. Als fotografe gaat elke dag een nieuwe wereld voor mij open, soms ben ik emotioneel, soms verwonderd en soms verward door de situatie, maar ze komen het eindresultaat steeds ten goede.

Always Searching For The Best Shot

Ik doe beroepsmatig fotografie in verband met huwelijken, zwangerschappen, geboortes, communies,… zowel op locatie als in haar goed uitgeruste studio. Ik ben ook in het bezit van een mobiele studio om bijvoorbeeld pasgeborenen in hun vertrouwde omgeving te fotograferen.
Ik word het nooit moe om een verliefd koppeltje, een lachende (of wenende) baby en de ouders te fotograferen. Een gelukkig moment voor mij is om, na de reportage, de blije gezichten te zien bij het ontdekken van het resultaat.

Details about me

Nancy Maes (°1969)

Mobile: +32 479 74 93 07

Mail: nancy@matimba.be

“When words become unclear, I shall focus with photographs. When images become inadequate, I shall be content with silence.”

ANSEL ADAMS

“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”

ERNST HASS