CAPTURING MOMENTS AS THEY HAPPEN

Van jullie tot in de puntjes gepland huwelijksfeest willen jullie geen moment missen. Neem daarom een professioneel fotograaf die niks aan het toeval overlaat en een complete reportage maakt van die geweldige dag.
Ik sta steeds klaar om op het ideale moment, rekening houdend met het juiste licht en de beste locatie, de mooiste foto’s te nemen. Als fotografe gaat elke dag een nieuwe wereld voor mij open, soms ben ik emotioneel, soms verwonderd en soms verward door de situatie, maar ze komen mijn foto’s steeds ten goede.

LOVE SHOOT
2uur

€ 250

±50 afgewerkte foto’s

20km gratis vanaf Merelbeke

Alle geselecteerde foto’s op USB en/of Downloadlink

HUWELIJKSREPORTAGE
Volledige Dag

€ 1.000

Complete reportage van het klaarmaken van de bruid tot aan de openingsdans.

±200 – 300 afgewerkte foto’s

20km gratis vanaf Merelbeke

Alle geselecteerde foto’s op USB en/of Downloadlink

HUWELIJKSREPORTAGE
Halve Dag – 6uur

€ 600

±150 – 200 afgewerkte foto’s

20km gratis vanaf Merelbeke

Alle geselecteerde foto’s op USB en/of Downloadlink

WAT IS INBEGREPEN BIJ ELKE REPORTAGE?

LOVE SHOOT

Een Love Shoot of Verlovingsreportage is een algemene repetitie voor jullie belangrijke dag. We gaan samen een 2-tal uur op stap, leren elkaar kennen en ondertussen ontdekken jullie hoe mijn werkwijze eruit ziet. Ontspannen nemen we foto’s op door jullie gekozen locaties en die kunnen dan gebruikt worden voor uitnodigingen, menukaarten e.d.

HUWELIJKSREPORTAGE

Naar gelang jullie keuze volg ik jullie een halve of een volledige dag. Bij een “halve dag” kiezen jullie het beginuur en blijf ik 6u werken. Wanneer jullie voor het “Volledige dag” pakket gaan kom ik eraan als de bruid zich klaarmaakt en vertrek ik na de openingsdans.

NA DE HUWELIJKSDAG

Na de huwelijksdag ga ik aan de slag met een massa foto’s. Na een eerste selectie blijven de beste foto’s over en die worden dan nog bewerkt. Wanneer die klaar zijn worden ze op een usb-stick gezet en aan de trouwers overhandigd. Desgewenst kan er ook een downloadlink bezorgd worden waar de foto’s online te downloaden zijn.